Розкрито зовнішність і салон нового Nissan X-Trail

0
540

Японський кросовер Nissan X-Trail, дебют якого повинен відбутися вже в цьому році, був розкритий на патентних зображеннях.

Четверту генерацію популярного в Україні кросовера ми не раз бачили на тестах, однак тоді дизайн автомобіля приховував щільний камуфляж. Планувалося, що дебют моделі відбудеться вже цього літа, проте спалах коронавірусу змінила плани багатьох компаній. Але ми не втрачаємо надії побачити новинку до кінця року, хоча б на онлайн-презентації.

У патентному відомстві Бразилії з’явилися зображення дизайну кросовера наступної генерації. І, як і очікувалося, сюрпризів тут не буде. Зміни в дизайні екстер’єру носять скоріше еволюційний характер, зазначає Tarantas.News . Так, передня частина може похвалитися дворівневою оптикою, а боковини – глибокими виштамповками в районі порогів.

У салоні можна відзначити мультимедійну систему – вона винесена в окремий блок разом з кнопками управління. Центральні дефлектори системи вентиляції опустилися трохи нижче. Не виключено, що хоча б в топовом виконанні модель отримає повністю цифрову панель приладів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!