Авто

Skoda опублікувала тизер на Scala … тепер це родстер

Share
Прес-служба чеського автовиробника опублікувала зображення хетчбека Scala, який тепер прийняв тип кузова родстера. Зображення створювалося для розважальних цілей учнями компанії.
Сьогодні Skoda показала всьому світу, який автомобіль створили учні професійно-технічного училища компанії. Варто відзначити, що це вже сьомий студентський проект. Який радикально відрізняється від торішнього пікапа, який отримав назву Mountiaq і був створений на базі семимісного кросовера Kodiaq, новий одноразовий автомобіль базується на хетчбек Scala. Як ви можете бачити з представленого тизера, він зазнав чимало змін, так як задні двері і сидіння зникли, як і дах. Це тому, що головною ідеєю було перетворити п’ятидверний хетчбек в більш привабливий родстер – машина тепер називається Skoda Scala Spider.
20 учнів працювали над Scala Spider протягом декількох місяців, щоб «відрубати» дах авто і модернізувати його задню частину, щоб створити більш гладку конструкцію кузова, в комплекті з парою горбів за сидіннями, які чимось схожі на аналогічні в Porsche 911 Speedster.
Ви також помітите встановлений по центру шестигранний випускний патрубок і двоколірні легкосплавні диски, запозичені у високопродуктивної Octavia RS. Інший ескіз показує, що салон буде в значній мірі перенесений з оригінального хетчбека, з червоною строчкою на кермі, яка передбачає, що інтер’єр буде запозичений з високоякісної комплектації Монте-Карло.

 Уже в червні буде показана версія хетчбека Skoda Scala з відкритим верхом. Буде цікаво подивитися, чи створили учні ПТУ в Млада-Болеславі складаний верх для родстера або одноразовий проектний автомобіль зовсім не має даху. Варто відзначити, що студенти отримали поради та відгуки від справжнього відділу дизайну компанії, в тому числі від Олівера Стефані, керівника Skoda Design.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Skoda

Останні записи

Представлений новий недорогий кросовер від Cupra (фото)

Модернізований кросовер Cupra Formentor 2025 модельного року представили під іміджевим брендом, який компанія SEAT створила…

04.05.2024

Без цих документів за кермо не можна: українським водіям загрожують серйозні штрафи

Українські водії перед поїздкою мають бути дуже уважними. Необхідно перевірити, чи є при собі три…

04.05.2024

Hyundai відкликає понад 13 000 автомобілів через дефект вихлопної системи

Компанія Hyundai заявила про рішення відкликати 13500 авто для усунення несправності, відповідно до інформації від…

04.05.2024

Mazda показала концептуальний електричний кросовер Arata (відео)

Крім Mazda EZ-6, японський виробник автомобілів показав на Пекінському автосалоні та елегантний концепт електропозашляховика Arata. Передбачається,…

04.05.2024

В Україні створили нову машину для роботи на бездоріжжі

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

04.05.2024

Засекречений кросовер Dacia Stepway 2.0: як він може виглядати

Сьогодні хетчбек Dacia Sandero Stepway більше схожий на піднятий хетчбек, ніж на повноцінний кросовер. Так…

04.05.2024