Skoda опублікувала тизер на Scala … тепер це родстер

0
378
Прес-служба чеського автовиробника опублікувала зображення хетчбека Scala, який тепер прийняв тип кузова родстера. Зображення створювалося для розважальних цілей учнями компанії.
Сьогодні Skoda показала всьому світу, який автомобіль створили учні професійно-технічного училища компанії. Варто відзначити, що це вже сьомий студентський проект. Який радикально відрізняється від торішнього пікапа, який отримав назву Mountiaq і був створений на базі семимісного кросовера Kodiaq, новий одноразовий автомобіль базується на хетчбек Scala. Як ви можете бачити з представленого тизера, він зазнав чимало змін, так як задні двері і сидіння зникли, як і дах. Це тому, що головною ідеєю було перетворити п’ятидверний хетчбек в більш привабливий родстер – машина тепер називається Skoda Scala Spider.
20 учнів працювали над Scala Spider протягом декількох місяців, щоб «відрубати» дах авто і модернізувати його задню частину, щоб створити більш гладку конструкцію кузова, в комплекті з парою горбів за сидіннями, які чимось схожі на аналогічні в Porsche 911 Speedster.
Ви також помітите встановлений по центру шестигранний випускний патрубок і двоколірні легкосплавні диски, запозичені у високопродуктивної Octavia RS. Інший ескіз показує, що салон буде в значній мірі перенесений з оригінального хетчбека, з червоною строчкою на кермі, яка передбачає, що інтер’єр буде запозичений з високоякісної комплектації Монте-Карло.

 Уже в червні буде показана версія хетчбека Skoda Scala з відкритим верхом. Буде цікаво подивитися, чи створили учні ПТУ в Млада-Болеславі складаний верх для родстера або одноразовий проектний автомобіль зовсім не має даху. Варто відзначити, що студенти отримали поради та відгуки від справжнього відділу дизайну компанії, в тому числі від Олівера Стефані, керівника Skoda Design.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!