Що відомо про новий кросовер Bentley?

0
658
В інтерв’ю з журналістами зарубіжних видань, генеральний директор британського бренду розповів про те, що зараз розглядаються можливості створення ще одного кросовера. Новинка цілком може отримати плагін-гібридний двигун.
Bentley Bentayga вже є одним з найдорожчих і розкішних кросоверів на ринку, але, як повідомляється, виробник автомобілів з Великобританії сподівається створити новий SUV, який в модельному ряду компанії буде розташований вище Bentayga І так, новинка може отримати гібридний мотор.

 У журналістів зарубіжного видання Car and Driver недавно була можливість поговорити з босом Bentley Адріаном Холлмарк про рішення компанії припинити виробництво седана Mulsanne і про те, яка модель зможе зайняти його місце.

 «У старі добрі часи, 20 років тому, глобальні продажі преміальних чотирьохдверних автомобілів становили від 1500 до 2000 примірників на рік», – зазначає Холлмарк. «Зараз ми продаємо куди менше седанів, а всю велику популярність займають кросовери».

 Bentley не планує представляти наступника Mulsanne – тобто будь-якої седан. З урахуванням того, що зараз все більшою популярністю користуються кросовери і позашляховики, Холлмарк заявив, що компанія створить новий кросовер, щоб заповнити порожнечу, залишену Mulsanne.
«Це не буде спортивний автомобіль; ми не будемо будувати спортивні автомобілі. У минулому році на частку кросовера Bentley Bentayga доводилося 47% наших продажів », – сказав він. «Таким чином, явною ознакою є те, що покупці розкішних автомобілів тепер вважають позашляховики набагато більш привабливими для покупки».

Якщо Bentley дійсно вирішить представити новий кросовер, який буде позиціонуватися як флагманська модель бренду, він, ймовірно, не з’явиться протягом досить довгого часу. Фактично, неназване високопоставлене джерело в компанії говорить, що новинка буде представлена після того, як перший електромобіль марки вийде на ринок, а цього не станеться до 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!