Новий седан Hyundai Elantra представили офіційно (Фото)

0
315

Автовиробник Hyundai провів офіційну презентацію нової генерації седана Hyundai Elantra. Це вже сьома генерація автомобіля, який став більше схожий на чотирьохдверне купе, ніж на седан.

Зі зміною поколінь модель отримала нову платформу, збільшені габарити і гібридну силову установку. Дизайн автомобіля змінився кардинально і тепер зовнішність виконана у фірмовому стилі Parametric Dynamics. Габарити нової Hyundai Elantra тепер склали: 4 676/1 826/1 435 мм, а відстань між осями буде 2 720 мм. У салоні седана тепер є два об’єднаних під загальним склом екрану діагоналлю 10,25 дюйма кожен. Однак таке рішення буде тільки в топових комплектаціях. При цьому мультимедійна система не залежно від версій матиме підтримку Apple CarPlay і Android Auto.

Крім цього в списку оснащеності з’явилася камера заднього виду, система автоматичного управління світлом, розпізнавання пішоходів, утримання автомобіля в смузі, моніторингу стану водія і багато іншого. У салоні ще запропонують бездротову зарядку для смартфона, аудіосистеми з 8 динаміками, цифровий ключ та ін.

Що стосується силових установок, то Hyundai Elantra після зміни поколінь стане гібридом. У складі установки використовується 1,6-літровий ДВЗ, а також електромотор. Сумарна потужність установки становить 141 к.с., а показник крутного моменту дорівнює 264 Нм.

У парі з установкою працює шестишвидкісний робот. Заявлена витрата палива становить 4,7 літра на 100 км шляху. Крім гібридної версії, седан буде представлений і в модифікації з бензиновим 2,0-літровим двигуном потужністю 150 к.с., що працює в парі з варіатором.

Надалі з’явиться і варіант Elantra N. У виробництво нове покоління Hyundai Elantra відправлять восени. Продажі в США і на внутрішньому для компанії ринку заплановані на четвертий квартал.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!