Mercedes готує достойного конкурента популярному Caddy (Фото)

0
1042

Новинка поділиться своїми технологіями з новими Renault Kangoo і Dacia Dokker.

Ще в серпні минулого року Daimler офіційно заявив, що Citan наступного покоління буде розроблятися у співпраці з альянсом Renault-Nissan-Mitsubishi. А це значить, що легкий комерційний автомобіль поділиться своїми технологіями з новими Renault Kangoo і Dacia Dokker. Поки ж в Мережу потрапили перші шпигунські фото прототипів нового Citan. Знімки публікує закордонний портал motor1.com. Відомо, що базова форма і габарити трьох споріднених моделей будуть ідентичні. При цьому німецька марка обіцяє, що новий Citan буде з першого погляду ідентифікуватися як Mercedes-Benz.

При цьому за допомогою новинки автовиробник постарається відповісти на критику з боку представників ЗМІ та клієнтів. Нагадаємо, актуальний Citan звинувачували в тому, що він не виправдовував свій високий прайс. Але при цьому був схожий на ті ж Kangoo і Dokker.

Близько року тому нинішній Citan оновився, отримавши 1,5-літровим турбодизель останнього покоління від Renault. Для нового Citan виробник, цілком ймовірно, перегляне лінійку доступних моторів, додавши повністю електричну версію.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!