Opel Mokka X зняли на камеру під час тестових випробувань

0
874

Міні-кросовер Opel Mokka X зняли на камеру під час тестових випробувань в Швеції, що проводилися в умовах низької температури повітря. Презентація авто очікується до кінця 2020 року.

Німецький виробник Opel тестує новий Mokka X на засніжених трасах скандинавської країни. Транспорт створений на платформі EMP1, використовуваної на Peugeot 208, DS3 Crossback і Corsa F. Офіційної інформації про технічні характеристики міні-кросовера не надходило. Передбачається, машину оснастять електричною силовою установкою потужністю 134 к. с. і живильної батареєю на 50 кВт / год, яка дозволяє проїжджати на одному заряді до 300 км. Такі показники зафіксовані у DS3 Crossbak. Очікується, авто стане розганятися до 100 км на годину за 8,7 с.

Під час тестування Opel Mokka X зняли на камеру в камуфляжі, Але це не завадило помітити, що міні-кросовер відрізняється від попередньої моделі зовнішнім виглядом. Схоже, при створенні авто інженери брали приклад з Corsa. Авто отримало вигнуту дах і велику задні двері. На нижній частині кузова виявлені пластикові елементи.

Очікується, салон машини теж зазнає змін: з’являться модернізована передня панель, кермо зі скошеним низом і нова розважальна система. На ринок Європи модель потрапить в 2021 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!