В мережі розсекретили інтер’єр нового Chevrolet Blazer (Фото)

0
1238

«Розтягнута» модифікація Chevrolet Blazer нового покоління з трирядним салоном дебютувала ще в листопаді 2019 го в рамках автомобільної виставки в китайському Гуанчжоу. Однак до сих пір інтер’єр новинки тримався в строгому секреті.

У Мережі з’явилися перші офіційні зображення інтер’єру нового кросовера Chevrolet Blazer від американського концерту General Motors. Дебютант мотор-шоу в Гуанчжоу в плані внутрішнього оформлення відрізняється від американської версії SUV. Йому дісталися «ширяючий» тачскрін мультимедіа, допрацьована приладова панель, ефектна панорамний дах з люком, а у пасажирів другого ряду тепер є власний блок управління «кліматом». Семимісний Chevrolet Blazer крупніше стандартної версії кросу. Його довжина збільшилася на 137 мм (до 4 999 мм), ширина – на 5 мм (до 1 953 мм), а висота – на 25 мм (до 1 727 мм). А ось колісна база не змінилася – 2 863 мм.

За працездатність «подовженого» Chevrolet Blazer відповідає дволітровий турбомотор з віддачею 230 к.с., що поєднується з 9АКПП і системою повного приводу.

Великий SUV пропонується в єдиній RS-версії. Такий крос відрізняється чорною радіаторною решіткою, яскравими червоними вставками по всьому периметру кузова, тонованою оптикою і затемненими колісними дисками. При оформленні салону використовували натуральну шкіру з контрастною прострочкою і той же декор червоного кольору.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!