Відбувся дебют покращеної версії Bugatti Chiron Pur Sport (фото)

Автовиробник має намір виготовити всього 16 гіперкарів.

0
623

Компанія Bugatti представила «заряджений» варіант Chiron в версії Pur Sport . Автомобіль буде випущений лімітованою серією, обмеженою 16 екземплярами. Вартість кожного Bugatti Chiron Pur Sport складе 3,2 млн євро.

Автомобіль обладнали комплектом аеродинамічних поліпшень, а також поліпшили розподіл ваги на кожну вісь. Під капотом знаходиться 8,0-літровий W16 з чотирма турбінами, який здатний розвивати потужність 1500 к.с. Спеціально для версії Pur Sport «червона зона» двигуна була зміщена на 200 об / хв. вище, до позначки 6900 об / хв. Фахівці також допрацювали коробку передач гіперкара.

Для автомобілів серії Pur Sport розроблений бампер із збільшеними повітрозабірниками і масивними гратами радіатора. Екстер’єр також прикрасив передній спліттер, вентиляційні отвори в передніх крилах, а також величезне антикрило, яке прийшло на зміну активному висувному елементу. Ще однією відмінною рисою є випускні патрубки, які виготовлені з титану і надруковані на 3D-принтері.

Маса гіперкара на 19 кг. менша ніж у базової моделі. Автомобіль обладнали титановими гальмівними супортами, новими колісними дисками з ексклюзивними шинами Michelin, а також більш легкими гальмівними дисками.

Жорсткість пружин передньої підвіски збільшена на 65%, а ззаду на 33%. Крім того, була перенастроєна система управління адаптивним шасі. Випуск Bugatti Chiron Pur Sport намічений на другу половину цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!