В мережі показали шпигунські фото Skoda Octavia RS 2021 без камуфляжу

0
1376
В мережі показали шпигунські фото Skoda Octavia RS 2021 без камуфляжу

На останніх шпигунських знімках, які публікує закордонний портал motor1.com, Skoda Octavia RS 2021 позбулася 99 відсотків свого камуфляжу. Майже готовим до виробництва прототипом, спійманим фотошпигунами в Іспанії, була гібридна версія з тим, що підключається модулем і електрифікованої трансмісією. Єдине маскування тут помітне на передньому бампері, де є наклейки, що імітують протитуманні фари старішої моделі Octavia. А ось над ними ми бачимо цілком реальні світлодіодні «противотуманки», характерні для RS.

Від класичної Octavia її RS-версія відрізняється більш агресивною зовнішністю, великими колесами і поліпшеними гальмами. 

Для поліпшення керованості була обрана більш жорстка підвіска, за рахунок цього здається, що автомобіль сидить трохи нижче, ніж звичайна Octavia. Доповнюють образ новинки витончений спойлер і нова система вихлопу, яка розкриває «гарячий» характер авто.

До складу підключається гібридної установки входять 1,4-літровий бензиновий турбомотор і електродвіжок. Її сумарна віддача досягає 242 л.с. Пару їй може скласти автоматична коробка передач з подвійним зчепленням (DSG). Після ринкового дебюту «гарячого» гібрида Octavia RS iV традиційні версії моделі будуть оснащуватися дволітровим 241-сильним TSI або ж 197-сильним TDI з таким же робочим об’ємом. Тут роль трансмісії дістається 6МКПП і 7 DSG. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!