Названо найкращі компактні пікапи 2020 року

0
444

Експерти з тематичного видання US News назвали кращі компактні пікапи 2020 року. Лідирує в рейтингу Honda Ridgeline, в моделі не знайдено якихось особливих недоліків.

Перше місце автомобільні експерти віддали Honda Ridgeline 2019 року, так як відмінною рисою автотранспортного засобу є комфортна їзда і першокласний інтер’єр. Сюди ж включено довгий список активних функцій безпеки. Єдиний недолік моделі – вона не зазнала якихось серйозних змін. Другу позицію в рейтингу кращих компактних пікапів зайняв Ford Ranger , як пояснюється, турбований двигун дозволяє відчувати водієві себе комфортно в будь-якій ситуації, що дозволяє добре справлятися з управлінням на звивистих дорогах. Серед особливостей – одна з найбільш зручних інформаційно-розважальних систем в сегменті. GMC Canyonзамикає трійку лідерів, виділяючись «приємним» інтер’єром. Проте, пікап не має зручних сидінь і простору, на відміну від деяких конкурентів, і не може зрівнятися з хорошими результатами краш-тестів і безліччю технологій допомоги людині.

Chevrolet Colorado – четверте місце, незважаючи на потужні доступні двигуни, хорошу буксировочну здатність, експертам не вистачило «внутрішньої витонченості» і всебічного якості. Далі слід Toyota Tacoma , яка, не дивлячись вдосконалений інтер’єр і велику кількість зручних технологій, що не порадує легкою їздою. Nissan Frontier і Jeep Gladiator зайняли шосту і сьому сходинку відповідно, перша модель не вражає можливостями базового двигуна і стилем кабіни, що виглядав застарілим, друга – має низький прогнозований рейтинг надійності і двигун V6, до якого є питання.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!