Названо три види поломок автомобіля, після яких його краще утилізувати

1
2367

Автомобіль в наш час не розкіш, а засіб пересування. Це не тільки зручно, комфортно, швидко, але ще і дорого.

Автомобіль, як і будь-який технічний засіб, вимагає догляду і має властивість ламатися.

У переважній більшості випадків питання з поломкою вирішується ремонтом. Але, експерти назвали такі випадки, коли автомобіль краще відразу викинути.

Таких причин, як мінімум, три.

1. Порушення геометрії кузова

Як стверджують фахівці, порушення геометрії кузова автомобіля відбувається, якщо машина побувала навіть в невеликому ДТП. 

Через порушеною геометрії кузова погіршується керованість, динаміка, а також знижується загальний рівень безпеки машини.

При бажанні, кузов можна відновити. Це буде коштувати, звичайно, не дешево. Але, як кажуть експерти, дешевше в такій ситуації буде купити новий автомобіль. 

2. Зношеність автомобільного мотора

Серце будь-якого автомобіля – це двигун. Чим більше вік авто, тим, більший і знос двигуна. Але, якщо не проводити машині регулярне техобслуговування, то і знос двигуна відбудеться набагато швидше. Якщо мотор зносився, то він втрачає свою продуктивність. Через це збільшується витрата масла і скорочується рівень безпеки при водінні.

Деякі власники авто намагаються все ж реанімувати мотор. Однак, фахівці радять цього не робити. Може бути простіше і краще купити повністю новий автомобіль.

3. Сильна корозія металу

Навіть при ідеальному дотриманні всіх експлуатаційних вимог, автомобіль рано чи пізно починає гнити. До пори до часу боротися з цим можна, благо зараз є сучасні засоби і методи.

Але все ж, з кожним роком кузов буде старіти все більше. Буває, що автолюбитель не вчасно зауважує початок розвитку корозійного процесу свого авто. Якщо, раптом, на кузові вже з’явилися дірки, то перетравлювати його не варто. Це дорого і ефективно тільки на короткий період.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!