Автомобілі майбутнього: найкрутіші моделі 2021 року

0
1122

Автомобільні новинки будуть доступні для українських автолюбителів в 2021 році.

Експерти порталу MMR зробили підбірку автомобілів, які зараз більше нагадують футуристичні моделі, але які надійдуть в продаж вже найближчим часом, і які також будуть доступні українським автолюбителям.

Підбірка авто майбутнього:

BMW iNext

Судячи з заявленим характеристикам, він отримає багатомоторні силову установку і зможе проїхати без підзарядки до 600 кілометрів.

Також електромобіль оснастять «розумними» стеклами. Технологія називається Intelligent Glass Control. Вона дозволяє використовувати засклені поверхні в якості дисплеїв і являє собою скло зі спеціальною плівкою, яка під дією електричних імпульсів змінює ступінь прозорості. В її складі є так звані рідкі кристали, що дозволяють реагувати на вплив струмом частки секунди. А ще плівка може затемнюватися тільки в певних областях.

Hyundai Tucson

Нове покоління Hyundai Tucson – мабуть, одна з найбільш очікуваних новинок в Україні. І це не дивно. Кросовер входить в «десятку» найпопулярніших автомобілів країни.

Ще в жовтні 2019 представники Hyundai заявили: новий Tucson буде мати «дуже цікавий дизайн». Але шпигунам поки так і не вдалося зняти автомобіль без камуфляжу.

За нечисленними фотографіями з тестів можна зрозуміти, що кросовер отримає такі ж фари головного світла, як в Hyundai Santa Fe нового покоління. А ось решітка радіатора, судячи з усього, буде зовсім інша.

Салон нового «Туссана» також буде виконаний в стилістиці Santa Fe.

Infiniti EV

В 2021 році Infiniti випустить перший електрокар. Він стане передвісником цілої лінійки електрифікованих машин, частка яких в загальних продажах марки до 2025 року складе 50%.

За словами головного виконавчого директора Nissan Хірото Сайкави, модельний ряд Infiniti через кілька років буде складатися тільки з чистих електрокарів і машин з гібридною силовою установкою.

До її складу увійде блок акумуляторних батарей і невеликий бензиновий двигун, який буде виступати в ролі генератора.

Як буде виглядати перший електрокар Infiniti, можна судити по концепту Q Inspiration, який компанія представила в 2018 році на автосалоні в Детройті.

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander повинен змінитися до невпізнання. Кросовер буде спроектований на платформі альянсу Renault-Nissan. Про це встиг розповісти Бернар Луар, керівник європейського філії Mitsubishi.

Представник компанії не назвав платформу, на якій буде базуватися новий Outlander. Але, швидше за все, кросовер розділить технічну начинку з Nissan X-Trail і Qashqai наступних поколінь.

Очікується, що зовнішність нового «Аутлендер» буде виконана за мотивами концепту Engelberg Tourer.

В Європі Mitsubishi зробить ставку на електрифіковані версії кросовера і розраховує розвинути успіхи Outlander PHEV, який став найпопулярнішим гібридом в європейських країнах.

Tesla Cybertruck

Початкові версії новинки з заднім приводом комплектуються одним електромотором. Розгін до «сотні» у такого пікапа займає близько 6,5 секунди. Максимальна швидкість – 177 км на годину. Без підзарядки машина може проїхати до 400 кілометрів.

Також клієнтам запропонують модифікацію пікапа з двома електричними моторами і системою повного приводу. Топова версія Cybertruck оснащується відразу трьома електромоторами. Один двигун встановлений на передній осі і два на задній. До 100 км / год машина розганяється всього за 2,9 с, що робить новинку одним з найшвидших пікапів в світі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!