Експерти склали ТОП-5 преміальних автомобілів з МКПП (Фото)

0
647

На даний момент все більше компаній відмовляються від механічної коробки передач, скорочуючи випуск моделей, проте, багато водіїв все ще віддають їй перевагу, а тому машини навіть не з бюджетного сегменту продовжують виходити. Експерти склали ТОП-5 преміальних новинок з МКПП 2020 року, які водії вибирають не тільки через вартість.

Відомо, машини з механічною коробки передач коштують дешевше, але ті, хто вибирають цей вузол, купуючи транспортний засіб серед преміальних автомобілів, робить це не заради задоволення, а бажаючи отримати естетичне задоволення при управлінні. Найбільш доступним з цієї серії є BMW M2 CS F87. Крім МКПП машина також має задній привід, що дозволяє насолодитися класичним управлінням.


Далі йдуть моделі Porsche 718 Boxster і Cayman. У парі з 300-сильним силовим агрегатом у цих спорткарів трудиться 6-швидкісна механічна коробка передач. Третій рядок рейтингу дісталася 911 Carrera S і 4S. У цієї машини аналогічна МКПП. Купити її можуть тільки європейці і жителі США. Друге місце дісталося Lotus Evora GT.

Першість в ТОП-5 взяв Aston Martin Vantage AMR. Ця модель робилася спеціально для поціновувачів їзди на МКПП. Коробка має 7 ступенів. Лімітований тираж в 200 одиниць. Ті ж, кому вдасться придбати цю машину, отримають в своє розпорядження 460-сильний 8-циліндровий V-подібний силовий агрегат з робочим об’ємом 4,0-літра.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!