Автоексперти поділилися секретом, як зробити світло фар яскравіше

0
1672

Незалежний автоексперт Дмитро Попов поділився з виданням iReactor деякими секретами щодо поліпшення світла фар на автомобілі.

Незадовільне світло фар може стати серйозною проблемою для автолюбителів. Недолік світла під час руху по мокрій трасі може стати причиною аварії. Існує кілька порад, які допоможуть поліпшити світло, однак не всі вони дозволені законом.

Безумовно, ксенон може значно поліпшити світло, проте, така оптика може засліпити зустрічних водіїв і спровокувати ДТП. Варто запам’ятати, що бюджетний китайський несертифікований ксенон може навіть завдати шкоди фарі, що виллється в додаткові витрати.

Також автоексперт згадав і нові світлодіодні лампи, проте, на його думку, вони не дуже якісно висвітлюють дорогу. Крім того, існують лампи з позначкою «Не призначено для використання на громадських дорогах», і за їх установку передбачений штраф.

У деяких ситуаціях можна вдатися до полірування фар. Найчастіше це допомагає поліпшити світло на старих автомобілях. Для полірування можна використовувати спеціалізовану пасту, зубну пасту на основі крейди і навіть зубний порошок. Домогтися помітного ефекту можна при використанні полірувальної машини.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!