В мережі з’явилися перші зображення нового Volkswagen Tiguan R

0
827

Портал «Колёса.ру» на основі шпигунських знімків «зарядженої» версії оновленого кросовера Volkswagen Tiguan з шильдиком «R» розробив рендерні зображення майбутньої новинки.

Зовсім скоро компанія Volkswagen представить кросовер Tiguan нового покоління. Разом зі стандартною версією в лінійці моделі з’явиться і продуктивна модифікація Tiguan R . Як і у базового кросовера, «заряджена» новинка обзаведеться модернізованими гратами радіатора, які будуть візуально об’єднані з вузькими передніми фарами.

При цьому на відміну від стандартної версії, кросовер Tiguan R отримає оригінальний передній бампер з габаритними повітрозабірниками і вузький хромований молдинг по всій ширині кузова. Також новинка зможе похвалитися іншим заднім бампером з контрастною вставкою більш складної форми і двома парами здвоєних патрубків вихлопної системи в дусі моделі Golf R.

Крім того, у задніх ліхтарів нового Volkswagen Tiguan R буде новий малюнок з фірмовими Г-подібними світлодіодними елементами. При цьому покажчики повороту на кросовері будуть складатися з довгих горизонтальних смужок. Також «заряджена» версія отримає оригінальні колісні диски і новий логотип компанії.

За попередньою інформацією, новий Volkswagen Tiguan R буде мати в своєму оснащенні 4-циліндровий 2,0-літровий турбо-двигун TSI , який зможе видавати близько 330 кінських сил. Він комплектується роботизованою трансмісією DSG і системою повного приводу 4Motion.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!