Експерти назвали найнадійніші і проблемні старі автомобілі 2020 року

0
1430

Експерти розповіли про ряд найнадійніших і найбільш проблемних авто 2020 року. Незважаючи на високу конкуренцію в рамках автомобільного ринку, деякі імениті бренди випускають продукцію, довговічність якої піддається сумнівам вже через пару років після придбання, пише UaMotors.

Експерти з німецької Асоціації технічного нагляду TÜV склали спеціальний рейтинг старих машин. Головним критерієм в даному списку стала надійність, а серед учасників присутні як вітчизняні, так і зарубіжні бренди. Продукцію Lada і Renault, на думку експертів, не можна назвати прикладом надійності, а кращим старим авто у віковій категорії від 2 до 3 років став Mercedes-Benz GLC-класу. Незважаючи на одностайну думку фахівців, підвіска моделі викликала суперечливу реакцію. Якщо говорити про моделі, випущених від 4 до 5 років назад – кращим вибором вважається Porsche 991, проте модель Porsche 997 здобула перемогу в категоріях 6-7, 8-9 і 10-11 років, що робить її одним з найбільш бажаних придбань, якщо головними критеріями є надійність і довговічність.

Що стосується найбільш ненадійних машин, перше місце в категорії від 2 до 3 років дістається Dacia Logan II. Через 4-5, або 6-7 років з моменту придбання ремонт може знадобитися Chevrolet Spark, а 8-9, 10-11-річний пробіг несприятливо позначиться на Chevrolet Matiz. Незважаючи на те, що надійність є одним з найважливіших критеріїв при покупці машини,зміст деяких гіперкарів може обійтися в досить значну суму.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!