На тестах помічені нові електро-кросовери Mercedes

0
744
Під час тестових заїздів були помічені прототипи німецьких кросоверів Mercedes EQA і EQB, які оснащені повністю електричними двигунами. У модельному ряду компанії вони будуть розташовані нижче існуючого кросовера EQC.

Команда інженерів німецького бренду тестують прототипи двох своїх майбутніх новинок – мова йде про електричні кроссовери EQA і EQB. Обидві новинки мали незначний камуфляж спереду і ззаду, щоб приховати зміни конструкції в порівнянні зі звичайними кросоверами GLA і GLB, на яких вони і засновані.

EQA і EQB отримали нові фари і задні ліхтарі разом із закритою фальшрадіаторними гратами – така ж решітка була у кросовера EQC.

Ми також очікуємо деяких змін в бамперах, поряд з очевидним усуненням патрубків вихлопної системи. У салонах новинок не повинно бути будь-яких серйозних змін.

Судячи з невеликої кількості камуфляжу, який був на цих прототипах, це, ймовірно, означає, що офіційна презентація цих моделей відбудеться вже скоро. Mercedes вже оголосив, що кросовер EQA буде представлений в 2020 році, а EQB надійде в продаж в 2021 році. Це не обов’язково означає, що останній дебютує в наступному році, швидше за все машину покажуть онлайн в кінці 2020 року.

Неясно, який запас ходу будуть пропонувати ці двоє, але концепт трьохдверного електричного хетчбека EQ A 2017 року міг проїхати на одній зарядці 400 кілометрів – він був оснащений літій-іонним акумулятором на 60 кВт * год. Шоукар мав два електродвигуни, повний привід і загальну потужність в 268 к.с. (500 Нм). Цього було достатньо для розгону з 0 до 100 км / г приблизно за п’ять секунд.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!