Склали ТОП-3 двигунів машин, які «жеруть» багато масла

0
696

Підвищена витрата масла – проблема багатьох автомобілів в сучасному світі, тому багато водіїв змушені возити з собою каністру на підлив.

Експерти сайту iReactor назвали ТОП-3 двигунів машин, які без належного догляду можуть витрачати непристойно багато масла. На першому місці опинилися знамениті «ваговскі» агрегати EA 888 GEN2, які відрізняються підвищеною витратою масла. Цю проблему можна повністю вирішити за допомогою заміни поршнів, але ціна такої процедури складе від 20 тис гривень.

Друге місце дісталося мотору BMW N63 , який відрізняється проблемним температурним режимом. Капітальний ремонт двигуна вирішить всі проблеми з «масложором», але вартість ремонту відлякує. Простіше возити з собою масло на долив.

Компанія Subaru розробляє розкішні агрегати з нестандартним ходом поршнів, однак версії EJ20 і  EJ25 об’ємом 2,0 і 2,5 літра дуже сильно гріються. Витрата масла може досягати декількох літрів від заміни до заміни. При цьому навіть нові моделі Subaru грішать підвищеною витратою масла.

Щоб уникнути непередбачених проблем всім водіям автомобілів з вищевказаними моторами, а також моделей з турбодвигунами рекомендується на далекі поїздки мати при собі хоча б один літр масла на долив.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!