Названо десять найпопулярніших брендів електромобілів в 2019 році

0
255

Експерти WEB-порталу EV-volumes.com назвали ТОП-10 найпопулярніших брендів електромобілів 2019 року. Серед моделей присутні машини японського, корейського, німецького, китайського та американського виробництва.

Рейтинг найбільш продаваних марок очолили електрокари компанії Tesla, в минулому році реалізовано 367,820 тис. машин даного бренду, причому найпопулярнішою визнали Tesla Model 3. Далі йде продукція китайської компанії BYD, покупцями моделей даної марки стали 229,56 тис. осіб. Третю позицію займають електромобілі підприємства BAIC, всього продано 160,251 тис. Одиниць техніки. На четвертому місці знаходиться бренд SAIC з тієї ж країни. За ним відзначений концерн BMW, який заявив про свою присутність на ринку електрокарів певними темпами продажів. Слідом називають Volkswagen, німецька марка займає шостий рядок у ТОП-10 найбільш продаваних брендів електромобілів 2019 року. На сьомій позиції знаходиться концерн Nissan з його моделлю Leaf EV.

Далі в порядку спадання ідуть компанії Geely, Hyundai і Toyota. Згідно з даними ресурсу EV-volumes.com, в 2019 році в світі було продано 2,21 млн електромобілів. У порівнянні з 2018 роком, показник реалізації в даному сегменті зріс на 10%.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!