На вулицях помічений оновлений кросовер VW Tiguan 2021

0
523
Німецька кроссоверним новинка 2021 модельного року була помічена без будь-якого камуфляжу. Презентація нового покоління SUV може відбутися в рамках Женевського автосалону 2020.
Пару хвилин тому, в розпорядженні нашого видання опинилися «шпигунські» фотографії з оновленим кросовером VW Tiguan 2021 року проходять серію зимових тестів. Примітно, що кросовер не отримав ніякого камуфляжу.

Ще невідомо, де був сфотографований цей екземпляр довгоочікуваної новинки, але, схоже, десь в Європі і, ймовірно, автомобіль був «підстерегти» під час офіційної фотосесії. Про це говорить той факт, що на задньому плані можна помітити більш старий Tiguan і п’ятидверний Mk1 VW Golf кольору морської хвилі – може бути це просто збіг, але чому то мені здається, що немає.

Передня частина нового покоління компактного SUV явно виділяється завдяки новим фарам, які нагадують фари «свіжого» виконання хетчбека Golf, і складними світлодіодними денними ходовими вогнями.
Кросовер також оснащений фальшрадіаторними гратами з чотирма горизонтальними планками, обробленими хромом, додаткові хромовані вставки є і навколо повітрязабірників, і вздовж спойлера переднього бампера. Видно тут і новий фірмовий логотип VW. Хромована обробка присутній і навколо бічних вікон.

 Очевидно, відображена на цій фотографії версія нового Tiguan не є базовою версією, так як вона також оснащена спортивним набором коліс з срібними і чорними спицями. Недавні шпигунські знімки кросовера показали, що задня частина також зазнає деяких змін – змінюватися задні ліхтарі і бампер.

 Швидше за все, VW Tiguan 2021 буде доступний з багатьма з тих же бензинових і дизельних двигунів, які запропоновані і для восьмого покоління хетчбека Golf. Прем’єра оновленого Tiguan може відбутися на Женевському автосалоні в наступному місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!