Lexus працює над автомобілем з автопілотом другого рівня

Публічний дебют новинки японський автовиробник може організувати в 2020 році.

0
301

Модельна лінійка Lexus може поповнитися першим для цієї компанії автомобілем з автопілотом. Про плани марки в бесіді з журналістами Autonews розповів президент Lexus Кодзі Сато. Крім популярних сьогодні технологій автономного управління, анонсована новинка від японської марки зможе оновлюватися, що, безумовно, припаде до смаку покупцям. Нагадаємо, та ж «Тесла» навчила свої машини «по повітрю» оновлювати ПО і модернізувати окремі функції. Відомо, що новинка отримає автопілот другого рівня. Це означає, що при управлінні таким авто відпадає необхідність постійно утримувати руки на кермі. При цьому автомобіліст все ще повинен контролювати ситуацію на дорозі.

У процесі оновлення автопілот буде вдосконалюватися до третього рівня і т.і. Чи стане автопілот окремою опцією зі своїм цінником, поки не повідомляється. 

Закордонним ЗМІ вдалося з’ясувати, що ця технологія називається Highway Teammate. Її створенням займалися фахівці компанії Denso. З таким автопілотом автомобілі Lexus зможуть контролювати дистанцію, дозволену швидкість, а також перебудовуватися в потрібну смугу та ін. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!