Нове авто BMW підірвало публіку величезними “ніздрями” (Фото)

0
2370

У Мережі з’явилися шпигунські знімки нової моделі BMW 4-Series, оснащеної величезною рушіткою радіатора. Офіційний показ автомобіля відбудеться в поточному році, але поки невідома точна дата і місце проведення заходу.

Як і більшість останніх моделей BMW, нова серія буде представлена ​​з великою масивною решіткою радіатора. Решітка займає більшу половину передньої частини автомобіля. На відміну від попередніх версій вона має горизонтальні стійки. Незвичайний зовнішній вигляд новинки викликав у прихильників бренду негативну реакцію.

Керівництво BMW встало на захист незвичайного дизайну. Щоб виділятися серед конкурентів-автовиробників, потрібно пробувати щось нове, розвиватися, ризикувати. Такі зовнішні зміни допоможуть відрізняти четверту серію купе від третьої. У нову модель буде вбудований 2-х літровий турбований чотирициліндровий двигун з потужністю в 255 к.с. Передбачається, що в комплектації Competition буде збільшена потужність до 503 кінських сил. Вартість нової моделі поки невідома.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!