Lotus в 2021 році випустить абсолютно новий спорткар

0
443

Британська компанія Lotus Cars, яка зараз належить китайській корпорації Geely, планує в 2021 році випустити абсолютно новий спорткар і увійти в нові сегменти автомобільного ринку.

У 2019 компанія Lotus продала в усьому світі 1 519 автомобілів, що на 23% більше, ніж в 2018 році. І хоча збільшення продажів на 23% – багато для такої компанії, як Lotus, її боси хочуть побачити зовсім інші цифри.

Для збільшення продажів боси компанії Lotus планують розширити свою модельну лінійку (зараз в неї входять лише три моделі – Elise, Exige і Evora). З’явиться новий спорткар.

На жаль, поки нічого не відомо про цю нову модель «Лотуса». Ми знаємо тільки, що її продажі почнуться в наступному році.

Крім того, Lotus хоче увійти в нові для себе сегменти автомобільного ринку. Експерти вважають, що мова може йти про серійне виробництво кросоверів. Правда, представники компанії Lotus поки не підтверджують, що їх компанія планує випускати кросовери.

Раніше в ЗМІ писали, що Lotus може випустити двомісний кабріолет під назвою Elan. Колись англійці вже робили машини під цією назвою (до 1995 року).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!