Skoda показала в мережі ескізи нової Octavia RS

0
1647

Зарубіжний портал motor1.com публікує офіційні ескізи четвертого покоління Skoda Octavia RS iV, які знайомлять шанувальників марки з екстер’єром новинки. Презентувати електрифіковану Octavia з приставкою RS автовиробник збирається вже 3 березня в рамках Женевського автосалону. У рух Octavia RS iV буде приводити 245-сильна гібридна силова установка з тим, що підключається модулем. Таке авто може похвалитися завидною економічністю і низьким рівнем викидів.

Про це пише портал UaMototrs із посиланнями на власні джерела.

Всього Skoda оприлюднила три оригінальних ескізи: ми бачимо на них як ліфтбек, так і більш практичний універсал. Деякі лінії новинки трохи перебільшені, а ось горизонтальна смуга ДГЗ на світлодіодах виглядає вельми традиційно. З її допомогою виробник виділить авто серед менших версій лінійки. 

Передній бампер отримує великі бічні повітрозабірники, а ось показані на тизерних зображеннях диски в реальності можуть виявитися трохи менші. В універсалу зовнішні дзеркала пофарбовані в контрастний чорний, а ось у лифтбека ця ж деталь екстер’єру повторює відтінок кузова. Звична емблема Skoda на автомобілях відсутня, що для фанатів чеської марки вже давно не є сюрпризом. Їй на зміну прийшли великі літери «SKODA».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!