Нова Tesla Model Y отримає рекордний запас ходу

0
1219

Tesla Model Y AWD, чиї поставки дилерам почнуться в березні 2020 року, на одній зарядці батареї проїде більше 500 км. Таким чином, це найбільш енергоефективний повнопривідний електричний кросовер у світі.

Раніше очікувалося, що Tesla Model Y на одній зарядці проїде 450 км. Тобто запас ходу у цього електричного кросовера насправді на 50 км більший, ніж очікувалося. Але нас ще більше вразило ті обставина, що запас ходу в 500 км навіть у високопродуктивної версії Performance.

Model Y AWD зможе до 100 км / год розігнатися всього за 4,8 секунди при максимальній швидкості 215 км / г. У версії Performance ці показники ще кращі. Розгін до 100 км / год займає 3,5 секунди, а максимальна швидкість складає 240 км / г. Відмінні показники для електричного кросовера.

У США, а також у багатьох інших країнах, вже можна робити попередні заявки на купівлю Tesla Model Y. Версія Long Range коштує 48 690 доларів, а Performance – 56 690 доларів. В майбутньому з’явитися версія в базовій комплектації. Вона буде коштувати трохи дешевше.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!