Опубліковані всі подробиці про новий Kia Sorento (фото)

0
1216

У Мережі з’явилися шпигунські фотографії нової генерації Kia Sorento 2021 року, а також стала відома дата випуску, з’явилася інформація про двигуни.

Про це пише портал UaMotors із посиланням на власні джерела.

Новий Sorento матиме гібридні і змінні гібридні варіанти, які, як і майбутній гібрид Santa Fe, будуть використовувати комбінацію агрегату 1.6 Turbo і електромотора з двома типами батарей. Сумарна віддача складе 220 к.с. Еко-варіанти повинні використовувати сонячний дах.

Kia Sorento 4-го покоління буде використовувати до 6 двигунів, в залежності від ринку. 2,5-літровий двигун з безнаддувних агрегатом GDi першого рівня, а також 2-літровий двигун T-GDi і 2,5-літровий мотор T-GDi.

З дизельної боку Kia запропонує 2-літрові і 2,2-літрові R-образні агрегати. За очікуваннями 2,5-літровий NA буде базовою моделлю для ринку США, в той час як дизелі можуть бути обмежені Європою і Південною Кореєю.

Якщо говорити про інтер’єр Sorento, то ми побачимо цифровий кластер 12,3 дюйма і інформаційно-розважальну систему 10,25 дюйма, селектор поворотного механізму і багато іншого. Ймовірно, Sorento наступної генерації покажуть на фото 20 лютого, а офіційний запуск відбудеться 10 березня. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!