Новий Kia Sorento вперше продемонстрували без маскування

Час читання: 2 хв.
0
Кросовер KIA Sorento четвертої генерації, дорожні тести якого проходять вже пару місяців, вперше скинув камуфляж. Шпигунські фото екстер’єру та інтер’єру сімейної машини 2021 модельного року поширили на сайті Clien.net.
Зовнішній вигляд нового Sorento не став сюрпризом: спереду безпомилково проглядається стала ліфтбек Optima зі своєю «посмішкою тигра», а в кормі, де вертикальні світлодіодні ліхтарі змінили горизонтальні – топовий Telluride.
Інтер’єр вийшов ще цікавішим. Від попередньої моделі він відрізняється наявністю повністю модернізованої центральної консолі з великим дисплеєм інформаційно-розважального комплексу та нового блоку клімат-контролю, а ще поворотною «шайбою» КПП і новим 3-спицевим рульовим колесом.

За лінійку двигунів «четвертого» Sorento поки мало інформації. Наприклад, корейська преса пророкують йому, щонайменше, 3 мотора: атмосферний двигун об’ємом 2,4 літра, 2,0-літрову «турбочітвірку» і дизель на 2,2 літра. Також є ймовірність того, що з’явиться гібридний силовий агрегат на основі мотора на 2,0 літра від Hyundai Sonata.

Як зазначається, цей кросовер повинен дебютувати вже в найближчі місяці.
Реклама

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!