На тестах помічений оновлений кросовер Mitsubishi Eclipse Cross

Час читання: 2 хв.
0
В мережі з’явилися «шпигунські» фотографії нової версії кросовера Mitsubishi Eclipse Cross. Варто відзначити, що це перший раз, коли журналістам вдається зафіксувати тестовий прототип оновленого SUV.
Ми були дуже заінтриговані, коли Mitsubishi оголосив про повернення легендарного «прізвиська» Eclipse в лютому 2017 року. На жаль, бренд додав і суфікс Cross до назви, що означало, що нового покоління двухдверного спортивного купе нам чекати не варто. Замість цього, Mitsu представила кросовер досить дивної форми, який повинен отримати значне оновлення в кінці цього року. Це перші «шпигунські» фотографії оновленого Eclipse Cross, і ми помітили дещо досить цікаве.

Хоча зовнішній вигляд новинки, мабуть, майже ідентичний нинішній версії моделі, яка продається на сьогоднішній день, за винятком невеликих змін, запланованих для фар, ззаду, схоже, відбулися значні зміни. 

Попередня схема з двома вікнами, швидше за все, буде замінена більш традиційною конструкцією з одним великим заднім склом. Крім того, здається, що спойлер з вбудованим світлодіодним смугою зник, в той час як задні ліхтарі тепер мають горизонтальний вигляд, що робить кросовер трохи ширшим.

Реклама

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!