Alfa Romeo представить загадкову модель в день свого 100-річчя

Свій ювілей марка відзначить 24 червня. На святі буде представлена ​​нова модель, вся інформація про яку поки тримається в секреті.

0
145

Про те, що в день свого 100-річного ювілею Alfa Romeo збирається представити загадкову автоновинки, передає Motori Online. За їхніми даними 24 червня марка презентує або невеликий кросовер B-сегмента, що базується на платформі PSA, або спортивний гранд-тур. Судячи з виробничим планом автовиробника, який публікують закордонні ЗМІ, марка хоче поповнити свою модельну лінійку кросовером, чия поява заплановано на 2022 рік.

До варіанту з GT експерти ставляться скептично, хоча ще влітку 2018 го Alfa Romeo повідомляла відразу про двох майбутніх гібридах під культовими іменами 8C і GTV. Однак після цього п’ятирічний план був переглянутий. Від спортивних моделей компанія відмовилася з фінансових міркувань, плануючи зробити ставку на більш масові автомобілі. 

 Новий SUV буде компактніше того ж Stelvio і майбутнього Tonale. 

Якщо новинка отримає «візок» PSA, як написано в звіті, то вона може багато чого запозичити у нового Peugeot 2008. Нагадаємо, ця модель оснащується 1,2-літровим трициліндровим мотором, що видає 100, 130 і 155 к.с., а також півторалітровим дизелем потужністю 100 і 130 к.с. Є у неї і електрична модифікація з 136-сильною установкою і «дальноходностью» до 312 кілометрів. Як відреагує сам виробник на інформацію про появу нової моделі, покаже час. Це буде або спростування, або перший тизер. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!