Неймовірний родстер Lamborghini Veneno продадуть на аукціоні (фото)

Аукціонний будинок RM Sotheby's організовує торги з продажу унікального гіперкара 5 лютого в Парижі.

0
201

Італійська корпорація випустила всього 9 одиниць моделі Veneno. Тираж машин в кузові родстер і зовсім склав 4 примірники. Veneno, який продадуть на аукціоні, є другим родстером, побудованим італійським брендом.

Салон авто оздоблений сатиновим чорним оздобленням, що контрастує з елементами з вуглецевого волокна і зелено-лаймовим вставками. Автомобіль також укомплектували гальмівними супортами зеленого кольору, а ще елементами переднього спліттера, бічними «спідницями», заднім дифузором і габаритним крилом того відтінку. Це колірна гамма надає шикарному суперкару неймовірну зовнішність.

Крісла машини оброблені зеленою шкірою. Контрастні акценти також проглядаються на центральній консолі і навіть панелі приладів.

Суперкар оснащується атмосферним двигуном V12 об’ємом 6,5 літра, який був запозичений у Aventador. Мотор серйозно допрацювали, що дало можливість збільшити його віддачу до 750 к.с. Власник машини завдав на кузов авто захисну плівку, що сприяє збереженню первозданного вигляду Veneno на тривалий час.

На думку фахівців, друга модель Veneno буде продана за суму від 5 до 6,12 млн доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!