Toyota оновила свій водневий седан (фото)

0
398

На спеціальному заході в Амстердамі був показаний серійний варіант Toyota Mirai другого покоління. Новинка надійде в продаж вже цьогоріч.

Дизайн серійного седана другого покоління в точності повторює концепт, представлений восени минулого року на автосалоні в Токіо.

Новинка побудована на модульній платформі TNGA-N, що лежить в основі Toyota Crown останньої генерації. У нового Mirai п’ять місць включаючи водія (у моделі першого покоління – 4 місця).

Модель відрізняється яскравим дизайном, в тому числі оновленою передньою частиною і широкою задньою в стилі купе. Toyota заявляє про підвищення жорсткості кузова і більш низький центр ваги. Інтер’єр також був перероблений – з’явився 12,3-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійного комплексу та цифрова панель приладів.

Збільшені габарити дозволили виробникові зробити резервуари під водень (всього їх три) більшим. Тепер вони здатні вміщати сумарно на 1 кг водню більше. Система паливних елементів була доопрацьована, проте, що саме модернізували – в компанії не уточнюють.

Нагадаємо, вартість Toyota Mirai першого покоління в Європі починається від 79 900 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!