Новий бюджетний кросовер Renault вперше показали на фото

0
1039

На початку лютого компанія Renault представить передвісника нового ультрабюджетного паркетника. Головним ринком збуту для невеликого кросу, якому присвоєно заводський індекс HBC, стане Індія. Напередодні в мережі з’явилися перші знімки тестового зразка.

Фотошпигунам вдалося «упіймати» автомобіль під час тестових випробувань. Очікується, що новинка створена на подовженій версії платформи CMF-A, яка також лежить в основі компактвена Triber. Довжина новинки складе не більше чотирьох метрів.

Судячи з фото, опублікованих виданням Autocar India, крос отримає «двоповерхову» головну оптику: зверху – вузькі смужки, що виконують роль покажчиків повороту (і, можливо, денних ходових вогнів), а під ними знаходяться трисекційні блоки основних фар. Салон HBC виконаний в стилі «спорідненого» Triber, однак у новинки екран мультимедіа трохи підноситься над торпедо.

Під капотом компактного паркетника встановлять 1,0-літрову бензинову «турботрійку» з віддачею 95 к.с.. Двигун буде працювати в парі з 5МКПП або «роботом». Привід моделі дістанеться виключно передній.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!