Помічений прототип оновленого кросовера Hyundai Tucson 2021

0
659
Південнокорейська новинка 2021 модельного року була помічена на серії дорожніх випробувань. Машина покрита досить «важким» камуфляжем. З чуток, новинка дебютує пізніше в цьому році.
Зарубіжні видання опублікували так звані «шпигунські» фотографії з випробувань оновленого кросовера Hyundai Tucson. Новинка 2021 модельного року покрита досить щільним шаром камуфляжу плівки, а також спеціальними фальшпанелями, які покликані спотворити оригінальну форму кузова. З великої кількості маскування можна зробити висновок про те, що автомобіль проходить серію ранніх випробувань. 

Варто зазначити, що ми вже бачили тестові зразки кросовера Tucson наступного покоління кілька разів. Причому судячи з тих знімків, прототипи мали куди меншим камуфляжем, ніж зараз. 
Незважаючи на величезне бажання інженерів південнокорейського автовиробника всіляко приховати від нас зовнішній вигляд свого популярного автомобіля, ми вже знаємо, що новий Tucson буде мати дуже привабливу, з точки зору дизайну форму. Але що саме це означає, все ще неясно. У поміченого в цей раз прототипу кросовера було дуже багато камуфляжу попереду, так що можна припустити, що нам можна очікувати появи нового «обличчя».
Очікується, що Tucson 2021 отримає 2,5-літровий двигун Theta3 розробки компанії Hyundai, який буде працювати в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Тим часом, оновлений 1,6-літровий мотор і, можливо, дизельний агрегат повинні бути доступні на ринках Європи і Азії. Машина отримає або привід на передні колеса, або всі чотири відразу.

Поки що немає офіційної дати презентації оновленого Hyundai Tucson, але за чутками, кросовер 2021 модельного року дебютує в кінці цього року. Старту продажів можна очікувати в другій половині 2021 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!