Seat напередодні дебюту опублікував тизер нового Leon

0
335

Рівно через два тижні відбудеться світовий дебют нового Seat Leon четвертого покоління. Однак сьогодні автовиробник випустив ще одне дражливе зображення, яке привертає увагу до задньої частини.

Новинка отримає революційний дизайн, спортивні світлодіодні задні ліхтарі Leon 2020 року, з’єднані разом тонкою смугою. Автомобіль традиційно оснащений шильдиками «Seat» та «Leon» в середині задніх дверей, а також логотипом «FR» в праваи частини.

«Абсолютно новий Seat Leon був спроектований нашою командою з мужністю, простотою і виконаний з силою і рішучістю. Простота, тому що в Seat ми віримо, що більшість речей можна сказати лише кількома рядками. Рішучість і сила, тому що це ті якості, які роблять наші машини впізнаваними з першого погляду », – зазначив директор по дизайну компанії Алехандро Месонеро-Романос.

Заснований на тій же платформі, що і нові Volkswagen Golf і Skoda Octavia, Leon буде комплектуватися бензиновими і дизельними двигунами. Гібридний силовий агрегат з тим, що підключається модулем, який буде представлений на майбутньому Octavia RS, був підтверджений для Cupra і, можливо, з’явиться на новому Golf GTI. Силова установка поєднує в собі 1,4-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом і електродвигун, які, як очікується, будуть сумарно видавати потужність в 242 к.с.

За повідомленням інсайдерів, інженери Cupra працюють над ще більш «зарядженим» хетчбеком, який повинен розділити двигун з наступним Golf R. Передбачається, що ця модель отримає двигун з віддачею понад 300 к.с. і систему повного приводу, а розгін до 100 км / год складе менше 5 секунд.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!