Categories: Авто

Opel представив оновлену Insignia (фото)

Share

Німецький автовиробник презентував в Брюсселі рестайлінгову Insignia. Оновленню піддалися як цивільні, так і спортивні версії GSi. Моделі, що поставляються з новим 2,0-літровим турбомотором зможуть похвалитися дев’ятиступеневою АКПП.

Одним з найбільш значущих нововведень стала поява «автомата» на дев’ять швидкостей, який замінив восьмиступінчастий. Нова трансмісія поставляється виключно з турбованим двигуном об’ємом 2,0 літра. Даний силовий агрегат на цивільній версії автомобіля розвиває потужність 200 к.с. і 350 Нм крутного моменту. Версія GSi має потужність 230 к.с. Новий мотор обладнаний системою відключення циліндрів на малих обертах, що дозволяє знижувати витрати пального на 18%.

Оновлений варіант GSi отримав матричні фари IntelliLux LED Pixel Light зі 168 світлодіодними елементами. Також седан і універсал обзавелися електрогідравлічним підсилювачем гальм, продуктивними чотирипоршневими супортами Brembo і активними жалюзями в решітці радіатора.

Нові автомобілі здатні похвалитися камерою заднього огляду, новою мультимедійною системою з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto. Також Opel оснастив оновлені Insignia адаптивною підвіскою FlexRide і редуктором GKN Twinster з можливістю контролю вектора тяги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Opel

Останні записи

Лікар назвав головні помилки, які роблять усі водії під час перевезення дітей в авто

Забезпечення безпеки дітей у транспортному засобі має першорядне значення, однак, багато батьків з незнання припускаються…

18.05.2024

Нововведення в обов’язковому техогляді в Україні — подробиці

Хоча за офіційною статистикою поліції через технічні несправності стається менше 1% ДТП, обов’язковий техогляд все…

18.05.2024

Volkswagen та Renault не зійшлися в думках: бюджетний електромобіль під загрозою

Volkswagen і Renault припинили переговори про спільну розробку доступного електромобіля на базі Twingo, повідомили джерела.…

18.05.2024

Електро-Creta від Hyundai потрапила до об’єктивів фотошпигунів

Бестселер Hyundai в сегменті кросоверів (Creta) готується до того, щоб стати одним з автомобілів, що…

18.05.2024

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024

Електричний пікап Toyota таки стане серійним

Японський електричний пікап Toyota Hilux EV таки стане серійною моделлю. Представлений наприкінці 2022 року електричний…

18.05.2024