Студенти представили власну Toyota Supra A90 в кузові кабріолета (відео)

0
785
Але зовнішній вигляд може бути оманливим. Оскільки основою для нової моделі виявилася не нова супра, і навіть не модель попереднього покоління. Тепер у BMW Z4 з’явився справжній конкурент з відкритим верхом.
Дебют відродженої Toyota Supra відбувся ще в минулому році, а компанія як і раніше не представила версію в кузові кабріолета. І це дивно, оскільки BMW Z4 є саме родстером з відкритим верхом. Тим не менш, студенти і справжні фанати моделі представили власний варіант родстера.
Дебют пройшов в рамках відкрилася автомобільної виставки в Токіо. На Фотографіях можна побачити новий стильний обвіс моделі, яскраві легкосплавні диски, капот з вентиляційними отворами і круту аерографію. Але зовнішній вигляд оманливий, під красивою обгорткою ховається Lexus SC430 з легендарним мотором 2JZ-GTE.

Toyota Supra A90 Roadster був побудований під натхненням однойменного концепту з фільму Fast and Furious. На жаль, зараз мало що відомо про технічні характеристики моделі. Під капотом встановлений 3,0-літровий шестициліндровий турбомотор 2JZ-GTE. У серійному виконанні він здатний розвивати до 280 кінських сил і 430 Нм крутного моменту.

Більш детальна інформація стане відома пізніше. Компанія з молодих студентів пообіцяла розкрити всі дані після остаточного доопрацювання моделі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!