ТОП-6 найбільш очікуваних машин в 2020 році

0
597

Початок року – зручний момент для анонса найочікуваніших машин в цьому році.

Cadillac Escalade

5-я генерація люксового позашляховика встигла засвітитися на шпигунських фотографіях – автомобіль буде ще більш значним, в салоні з’явиться величезний здвоєний екран медіацентру. Основним технічним нововведенням стане задня підвіска, замість нерозрізного моста, а також нова пневмопідвіска з широким діапазоном регулювань. 
Infiniti QX55
Мабуть кросовер замінить модель QX70. Поки що мало інформації, тому судити про дизайн сказати щось складно. Зате у QX55 з’явиться гібридна версія з двома електромоторами і бензиновим турбоагрегатом 1,5 л. 
Kia Sorento
Цю машину встигли навіть зняти майже без камуфляжу. Дизайн 4-й генерації буде набагато більш ефектніше. З технічної точки зору Соренто очевидно дуже близький до соплатформенних Hyundai Santa Fe.
Renault Logan 
Цей автомобіль в списку найбільш очікуваних в Україні. Поки немає ніяких офіційних зображень. Новий Логан переїде на більш сучасну платформу CM-F B від нового Renault Clio.
Seat Leon
Четверту генерацію Seat Leon офіційно представлять 28 січня, а поки ми можемо оцінити на ВІДЕОтізер передню і задню оптику моделі, а також частково оформлення інтер’єру.
Toyota Land Cruiser 300
Звичайно ж, не обійдеться без нового крутого Land Cruiser. Правда поява машини постійно відкладається, тому заявлена ​​осіння презентація може і не відбутися.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!