У Китаї стартувало передзамовлення «вбивці» найдешевшого електромобіля Tesla

$ 35 тис замість $ 51 тис за Tesla Model 3

0
1153

У мережі з’явилася інформація про те, що в Китаї стартував передзамовлення на Xiaopeng P7. Це електромобіль, що позиціонується як головний “вбивця” самого доступного автомобіля від Tesla – Tesla Model 3.

На даний момент відомо про те, що Xiaopeng P7 пропонується в трьох версіях і восьми різних конфігураціях, що ніби натякає про те, що бажаючі придбати новинку зможуть підібрати для себе ідеальний варіант. Є як задньопривідні версія, так і одна повнопривідна. Ємність акумуляторів автомобіля не названа, але зате відомо, що повнопривідна версія буде мати запас ходу понад 450 км, а заднеприводная в районі 550 км.

В цілому, пристрій виглядає і відчувається як повноцінний продукт свого часу – асистуванням дій водія займаються технології, побудовані на базі платформи Nvidia Xavier, а в інформаційно-розважальній системі авто застосовується однокристальна платформа Qualcomm Snapdragon 820A. Xiaopeng P7, як і автомобілі виробництва Tesla, можна буде оновлювати по повітрю. Єдине, електромобіль з Китаю буде коштувати від $ 35 тис, в той час як мінімальна комплектація Tesla Model 3 в країні оцінена у $ 51 тис.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!