Categories: Авто

Названі найнадійніші автомобілі 2019 року

Share

Рейтинг найнадійніших автомобільних марок, який публікує видання Consumer Reports, в цьому році очолив Lexus, передає rg.ru .

Далі йдуть Mazda і Toyota, які займають традиційно високі позиції в рейтингу Consumer Reports. Повідомляється також, що в нинішньому році деякі марки, такі як Chrysler, Dodge, Infiniti і Mini, помітно поліпшили свої позиції з минулого року. Volkswagen і Acura, навпаки, опустилися на кілька пунктів вниз.

Як відзначають в Consumer Reports, причина полягає в тому, що у позашляховиків Volkswagen Atlas і Tiguan ще в минулому році були виявлені технічні проблеми, також досі виявляються дефекти і у Acura MDX. Ще у кількох марок – Audi, BMW і Subaru – позиції в рейтингу також сильно скоротилися за останній рік.

Уточнюється, що модельна лінійка Lexus набрала в рейтингу 80 балів зі 100. При цьому найнадійнішим автомобілем, як показало дослідження експертів, в цьому році став кабріолет Mazda MX-5 Miata.

Марка Toyota, яка в рейтингу минулого року займала перше місце, перемістилася на третю позицію. Четверте місце зайняв Porsche, а п’яте – бренд Genesis. У топ-10 найнадійніших брендів, за версією Consumer Reports, інші місця зайняли Hyundai, Subaru, Dodge, Kia і MINI.

Індекс надійності вираховується на основі показників надійності автомобілів усього модельного ряду марки, уточнюють експерти видання. Середній показник зазвичай потрапляє в проміжок від 41 до 60 балів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія

Останні записи

Зимові чи всесезонні шини: що краще обрати для вашого авто

З настанням зими щоразу стає питання заміни шин. Літні шини взимку — це просто жах,…

23.10.2024

Skoda Kodiaq RS нового покоління помітили підчас тестів (ФОТО)

Кросовер Skoda Kodiaq другого покоління невдовзі отримає заряджений варіант RS. Його повинні презентувати найближчим часом, а…

23.10.2024

Два Bugatti Chiron врізалися один в одного під час обгону вантажівки

У Марокко сталася аварія двох гіперкарів Bugatti Chiron із вантажівкою. У розпорядженні порталу Reddit опинилися…

23.10.2024

Незабаром Dodge Charger отримає твердотілі батареї

Stellantis продовжує розвивати партнерство з компанією Factorial, яка виготовляє твердотільні акумуляторні батареї. Метою співробітництва є…

23.10.2024

Чим зможе здивувати новий кросовер Cupra Raval

Повністю електричний Raval збереже спортивний імідж Cupra, коли його буде запущено наступного року. Західні видання…

23.10.2024

З’явилися зображення нового пікапа Hyundai Creta

Гамма моделей корейського автовиробника Hyundai включає таку кількість кросоверів, що встежити за ними буває непросто.…

23.10.2024