Bentley представив лімітовану серію Continental GT W12

0
459
Обмежена серія була представлена ​​в честь рекордного заїзду на Пайкс-Піка на початку цього року. Спортивне купе буде випущено в 15 екземплярах.
Компанія Bentley вирішила відсвяткувати власний рекордний заїзд на вершину Пайкс-Пік. Тоді компанії на спортивному купе Continental GT змогла подолати 19 988 метрів серпантину за 10 хвилин 18,4 секунди.
Відмінною особливістю лімітованої серії стане забарвлення в кольорах лівреї рекордсмена, карбоновий обвіс, контрастна обробка інтер’єру, модифікована гальмівна система, 22-дюймові легкосплавні диски, а також карта Пайкс-Пік на передній панелі. Крім того, клієнти зможуть окремо замовити решітку радіатора з цифрою 100 в честь вікового ювілею бренду.

В якості силового агрегату буде використовуватися бітурбірованний мотор W12, здатний розвивати до 626 кінських сил і 848 Нм крутного моменту. У парі з ним працює спортивна автоматична трансмісія. Це дозволяє розкішному купе розганятися до «сотні» за 3,7 секунди. Максимальна швидкість обмежена позначкою в 333 км / ч.

На жаль, компанія поки не стала повідомляти вартість лімітованої серії. Можна очікувати, що Continental GT в виданні Pikes Peak буде коштувати значно дорожче звичайної версії. Базова версія коштує від 6 000 000 гривень за поточним курсом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!