Названі найпопулярніші проблеми з автомобілем взимку

0
202

Прихід зими несе з собою безліч проблем, пов’язаних з експлуатацією авто.

Твоя МАШИНА вивчила проблеми, що виникають з автомобілем в зимовий час, і назвала найбільш поширені з них.

Як заявляють фахівці, найбільш поширеною проблемою є неможливість запуску двигуна. Найчастіше, неможливість запуску двигуна пов’язана із розрядженим акумулятором або несправним стартером. Неполадки також виникають з паливною системою і запалюванням. Тому варто заздалегідь оцінити і продіагностувати усі вузли і системи, які можуть викликати проблеми і робити це варто до настання сильних морозів.

Також можна потурбуватися про додаткову теплоізоляцію двигуна й акумулятора. Спростити експлуатацію автомобіля в зимовий період може установка передпускового підігрівача, що дозволить прогріти салон в найкоротші терміни.

Прогрітий салон також стане ефективним засобом проти замерзанні дверей, стекол і щіток склоочисника. Фахівці заявляють, що за 10-15 хвилин можна розігріти як дверні ущільнювачі, так і щітки «двірників». Також варто обробити гумові елементи силіконовою змазкою, а щітки регулярно піднімати вгору.

Використання ручного гальма може стати причиною «закисання» колодок після довгого простою автомобіля. Тому не рекомендується зривати механізм. Найбільш ефективним варіантом в даній ситуації стане буксирування на евакуаторі до теплого гаража.

Якщо ж автомобіль залишити в снігу, то не варто дивуватися стороннім шумам і вібраціям, які виникнуть згодом. Розталий в колісних арках сніг на ранок перетвориться на лід на колесах і стане причиною дисбалансу. Найкраще відвідати автомийку і збити лід з коліс.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!