Новий Volkswagen Caddy помітили на зимових випробуваннях (Фото)

0
585

Майбутня новинка побудована на базі модульної платформи MQB. Новинка проходить дорожні випробування в суворих зимових умовах. Модель вже втратила частину камуфляжу, але все ще ховається під плівкою.

Ще в квітні 2019 року в Мережі з’явилися перші шпигунські фотографії Volkswagen Caddy нового покоління. Тоді тестовий прототип попався на дорогах загального користування, але в більш строгому камуфляжі з помилковими панелями. Зараз Фотошпигуни змогли зробити нові фотографії, з уже меншою кількістю маскувальних елементів. Проте, плівка як і раніше приховує деталі.

Судячи по свіжих фотографіях, новинка отримає передню оптику в фірмовому стилі з лінзами. Передній бампер отримає більш цікавий дизайн з вираженими елементами. По центру нижньої решітки розташуються датчики асистентів водія, адаптивного круїз-контролю, а також систем автоматичної безпеки. Ззаду все виглядає, як і очікувалося, для невеликого пасажирського і вантажного фургона від Volkswagen.

За попередньою інформацією, фургон нарешті побудують на базі модульної платформі MQB. Це дозволить збільшити простір для пасажирів і в вантажному відсіку. У продаж повинні надійти дві версії моделі з різною довжиною кузова.

Подробиць про модельну лінійку поки немає. Можна припустити кілька варіантів з турбованих дизельних і бензинових моторів на 2,0 літра. Пізніше повинна з’явитися гібридна модифікація.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!