Categories: Авто

В мережі показали, як їде BMW з V12 вартістю $700 (фото)

Share

Цей темно-синій BMW 850i з V12 під капотом і механічною трансмісією, як і раніше, перебуває в далекому від ідеалу стані, але пробна поїздка не виявила якихось значних несправностей.

Як повідомляє Автоцентр, у роботі двигуна не було чути сторонніх шумів і вібрацій, а передачі перемикалися без проблем. У кермовому механізмі був люфт і знадобилося постійне коригування напрямку руху – тут свій внесок зробила розбита підвіска і 20-річні шини. Крім того, якщо судити з сигнальної лампочки, не працювала система ABS, а після увімкнення фар чомусь загорявся індикатор Check Engine.

На перших кілометрах маршруту з четвірки випускних патрубків йшов густий дим, але це було очікувано, оскільки автомобіль роками простоював без руху. Під кінець шляху вихлоп став помітно чистішим.

Найсуттєвішою проблемою наразі є жахливий сморід у салоні через розлитий колись давно дешевий бензин. Перебувати всередині можна тільки з повністю відчиненими вікнами. Власник вже отримав кілька порад з очищення інтер’єру, отож незабаром це питання буде вирішено.

Роботи над автомобілем триватимуть, щоб встигнути повернути колишні кондиції до старту чемпіонату аматорських перегонів на льоду, заради яких, власне, цей BMW і купували. Ну а ми і далі стежитимемо за оновленнями цього цікавого проекту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: BMW

Останні записи

Найсильніший у світі Corvette вперше показав своє «обличчя»

Незабаром після анонсу General Motors кабріолет Chevrolet Corvette ZR1 2025 був помічений фотошпигунами. Chevrolet планує…

03.05.2024

Lynx Motors виводить на ринок електричні версії DeLorean та Ford GT

Компанія Lynx Motors представила дві нові моделі: електричний позашляховик GT1e, заснований на Ford GT, та…

03.05.2024

У США почнуть штрафувати автомобілі без водіїв

У Каліфорнії, де самоврядні автомобілі вже не новина, запроваджуються нові правила. Двома законопроектами, схваленими комітетом…

03.05.2024

Honda позбудеться невимовних імен: прощай, e:Ny1, привіт, Y1

Honda, відома своїми інноваційними автомобілями, нещодавно зіштовхнулася з проблемою, яка виявилася несподіваною навіть для такого…

03.05.2024

Відбулася прем’єра концепту електричного гоночного автомобіля Skoda Enyaq RS Race

Skoda робить ставку на електричну продуктивність, представляючи концепт гоночного автомобіля Enyaq RS Race , заснований на серійній моделі Enyaq…

03.05.2024

Розкрито Toyota з найнижчою оцінкою надійності у 2024 році

Автомобілі Toyota вважаються одними з найнадійніших на світовому ринку. Їх купують величезними тиражами та стабільно…

03.05.2024