Новий кросовер Geely Atlas: оцінка експерта

Одним з таких є сучасний кросовер Geely Atlas.

0
1360

Про докладні його характеристиках розповів експерт. Судячи по зовнішності “Атласу” складно сказати, що він родом з Піднебесної, так як дизайн автомобіля нагадує скоріше європейські марки.

Завдяки спільним зусиллям дизайнерів з США, Іспанії, Швеції та Китаю, кросовер вийшов стильним і в міру агресивним.

Салон нового Geely Atlas відрізняється від багатьох китайських моделей тим, що виробник взяв елементи від різних європейських конкурентів, при цьому не забуваючи про якість збірки використовуваних матеріалів.

Приладова панель являє собою електронний 7-дюймовий дисплей. Мультимедійна система оснащена сенсорним екраном з можливістю синхронізації мобільних пристроїв за допомогою додатків Apple CarPlay і Android Auto.

Зарядити смартфон в дорозі можна як за допомогою USB-роз’ємів, так і бездротової зарядки. Відзначається наявність безключового доступу і запуску автомобіля. 

Технічні характеристики нового Geely Atlas представлені шістьма двигунами об’ємом від 2,0 до 2,4 літра, що працюють в парі з АКПП і МКПП на вибір.

Варто відзначити, що “Атлас” став першим кросовером китайської компанії оснащений повним приводом. Оцинкований кузов, а також якісне лакофарбове покриття уберігають автомобіль від небажаної корозії.

Проведені краш-тести показали, що Geely Atlas є досить безпечним кросовером, який набрав 17,5 бала з 18.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!