BMW оновила «заряджене» купе M8 Gran Coupe (фото)

0
502

Нове «гаряче» чотирьохдверне купе M8 Gran Coupe у версії Competition генеруватиме 625 кінських сил.

Баварська компанія представила оновлене купе BMW M8 Gran Coupe і його більш продуктивну версію Competition. В оснащенні обох модифікацій знаходиться 4,4-літровий мотор V8 з подвійним турбонаддуванням. Стандартна версія M8 Gran Coupe видає 600 к.с. при максимальному моменті, що крутить 750 Нм. При цьому у специфікації Competition крутний момент такий же, але продуктивність двигуна збільшена до 625 «конячок».

На обох версіях в парі з силовим агрегатом буде працювати 8-швидкісна автоматична коробка передач і система повного приводу xDrive. Першу «сотню» стандартний BMW M8 Gran Coupe набирає за 3,3 секунди, а модифікація Competition робить це за 3,2 секунди. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 250 км/год, але при покупці пакету M Driver цей параметр може вирости до 305 км/год.

Оновлений BMW M8 Gran Coupe може похвалитися вентильованими гальмівними дисками з шестипоршневими супортами. Опціонально можна замовити карбоново-керамічні гальма M для оптимізації процесу гальмування. Також у купе є система Adaptive M, яка зчитує інформацію про дорожні умови та відповідним чином налаштовує амортизатори. Для M8 Gran Coupe передбачені три режими водіння – Дорога, Спорт і Трек.

Оновлений BMW M8 Gran Coupe отримав і ряд візуальних змін. В автомобіля з’явилася карбоновий дах і світлодіодна оптика з акцентами BMW Laserlight.

Крім стандартного купе M8 Gran Coupe і його версії Competition, на ринку США буде пропонуватися і лімітована серія Launch Edition, яка отримає оригінальний дизайн. Вартість останньої поки не відома. При цьому за стандартне купе M8 Gran Coupe доведеться віддати від 130 тис. доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!