Audi розробляє нове розкішне електричне купе

0
215

Нова модель, вперше представлена в березні, з’явилася на офіційних на знімках, випущених німецькою компанією, що демонструють стратегію розвитку електромобілів, яка передбачає запуск 20 нових екологічно чистих моделей на чотирьох різних платформах до 2025 року.

Платформа PPE призначена для повнорозмірних моделей Audi та Porsche — як традиційних автомобілів, так і позашляховиків — і може бути адаптована для моделей різної довжини і ширини колії. Вона оснащена 800-вольтовою системою, яка здатна заряджатися від мережі потужністю до 350 кВт.

Платформа в стандартній комплектації оснащена заднім двигуном з можливістю додавання другого електромотора на передню вісь, забезпечує повний привід. Архітектура також може використовувати такі системи, як управління крутним моментом і управління всіма колесами, які не представлені на платформі MEB Volkswagen Group, для якої Audi також розробляє моделі.

Audi не надала подробиць про продуктивність нової платформи PPE, але каже, що вона в цілому схожа на MEB.

Нове чотирьохдверне купе, представлене автовиробником, має розмір приблизно з Audi А4, з дизайном, схожим на A7 Sportback, і гратами радіатора і бамперами, які перегукуються з E-tron GT.

Модель все ще знаходиться на ранніх стадіях проектування, і вона «може бути найважливішою машиною на цій платформі», оскільки вона допоможе показати напрямок, в якому будуть рухатися майбутні моделі.

Компанія заявила, що автомобілі на “візку” PPE почнуть випускатися на початку наступного десятиліття, а модель Sportback стане взірцем архітектури, яка була розроблена для охоплення широкої лінійки «від середнього класу до класу люкс».

Вона буде використовуватися в якості основи для кросоверів, позашляховиків, моделей Sportback і універсалів. Це говорить про те, що в кінцевому підсумку він буде використовуватися для електрифікованих моделей більш високого рівня, таких як A6 Avant, A7 Sportback, A8, Q7 і Q8.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!