Рестайлінговий позашляховик Mercedes E-Class 2020 близький до дебюту

0
292

Mercedes збирається випустити в найближчі місяці E-Class All-Terrain 2020, суперника Audi A6 Allroad, маючи трохи більше чуттєвої чистоти в своєму дизайні.

Таким чином, як і звичайна модель E-класу 2020 року для фейсліфтингу, All-Terrain буде також мати CLS-подібну передню решітку з GLE-подібними фарами, у спробі виглядати більш сучасно — хороша стратегія, оскільки остання A6 Allroad — абсолютно нова модель.

Цей конкретний прототип, дуже схожий на той, який ми бачили приблизно рік тому, сильно замаскований там, де це необхідно, але, знову ж таки, ми знаємо, чого чекати від нього щодо решітки радіатора і світлових приладів. Що ми не можемо добре розрізнити, так це передній бампер, який, як ми підозрюємо, має більш незграбний дизайн, ніж раніше, з більш крутими краями.

В оновленій версії E-Class All-Terrain також повинні бути представлені новітні інформаційно-розважальні технології і програмне забезпечення Mercedes-Benz, новітні технології активної безпеки, нові матеріали обробки і, можливо, модернізована лінійка двигунів. В даний час ви можете придбати цей преміум-універсал В e 220d 4matic All-Terrain або E 400d 4matic All-Terrain.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!