Новий Infiniti QX50 отримує передові технології та комплектації

0
200

Перш за все, QX50 оснащений новою інформаційно-розважальною системою InTouch з підтримкою Android Auto і Apple CarPlay.

Він має верхній 8-дюймовий дисплей і нижній 7-дюймовий сенсорний екран.

Крім технологічних оновлень, лінійка QX50 була розширена двома новими рівнями обробки салону. Обидва доступні в топових комплектаціях і відмінно обладнані.

QX50 Sensory оснащений світлодіодними фарами Ice Cube, протитуманними фарами і адаптивною системою переднього освітлення. Кросовер також має панорамний люк, рейлінги на даху і 20-дюймові легкосплавні диски.

Всередині водії знайдуть шкіряні передні сидіння з підігрівом, кермо з підігрівом, аудіосистему преміум-класу Bose, автоматичне затемнення дзеркала заднього виду, GPS-навігацію і підключення HomeLink.

Модель оснащена асортиментом систем допомоги водієві, включаючи інтелектуальний круїз-контроль, контроль «сліпих» зон, утримання смуги руху і допомогу в дистанційному управлінні.

Це на додаток до таких функцій, як автоматичний контроль дальнього світла, автоматичне гальмування при русі заднім ходом і екстрене гальмування під час виявлення пішоходів.

Новий Autograph QX50 оснащений висококласними функціями, такими як дисплей на лобовому склі, пряме адаптивне рульове керування і ProPILOT Assist. Останній може використовуватися на шосе і управляти прискоренням, гальмуванням і рульовим управлінням транспортного засобу.

QX50 Autograph отримав тризонну систему клімат-контролю і передні сидіння з підігрівом і вентиляцією. Модель також має  технологію розпізнавання дорожніх знаків.

Як і раніше, QX50 оснащений 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном VC-Turbo зі змінним ступенем стиснення. Він розвиває 268 к. с. і 379 Нм крутного моменту. Двигун з’єднаний з безступінчатою трансмісією, яка може працювати в парі з опціональною системою повного приводу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!