У нового Volvo XC40 багажник буде попереду?

0
175

Компанія Volvo опублікувала тизерні фото XC40, на яких багажник розташований в передній частині кросовера.

Через два тижні відбудеться світова прем’єра електричного Volvo XC40. Цей кросовер стане першим електромобілем компанії. Вперше автомобіль був представлений у вигляді концепту 40.1 в 2016 році. Тепер він готовий до виробництва і буде багато в чому схожий на XC40.

Якщо у автомобіля немає двигуна внутрішнього згоряння, то йому не потрібна і велика решітка радіатора для його охолодження. Тому замість неї на новому автомобілі встановлена елегантна панель. Це рішення виглядає елегантніше, ніж монолітні поверхні у інших електромобілів.

Відсутність громіздкого двигуна дозволило використовувати підкапотний простір в якості ще одного багажника, за вмістом якого дуже зручно доглядати — кришка багажника завжди перед носом. Обсяг цього багажного відсіку невеликий-всього 30 літрів, але він прекрасно підійде для невеликих, але тендітних речей.

У компанії заявляють, що XC40 Electric стане одним з найбезпечніших автомобілів завдяки новій системи допомоги водієві (ADAS). Крім того, він отримає двоколірне забарвлення кузова і величезні колеса діаметром 19 і 20 дюймів.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!